farmacèutic Terrassa

Farmàcia a Terrassa

Una àmplia gamma de productes i la millor atenció t’esperen a la nostra farmàcia a Terrassa

farmàcia Terrassa

Benvinguts a la web de Farmàcia Muchart, el teu espai de salut i benestar des de fa més de sis dècades. Obrim les portes a 1955 i des de llavors treballem per cuidar de tu i dels quals més vols, amb una atenció especialitzada i molt propera. A la nostra farmàcia a Terrassa escoltem les teves necessitats, resolem els teus dubtes, solucionem els teus problemes, perquè per a nosaltres no ets un client més.

farmacias en TerrassaSerietat, qualitat i professionalitat són les bases del nostre servei farmacèutic, bolcat amb el client i compromès amb la salut. A la Farmàcia Muchart t’oferim senzills consells per cuidar-te i mantenir a ratlla el colesterol, l’excés de glucosa en la sang o les xifres de tensió arterial. Recomanacions que, des de la nostra farmàcia a Terrassa, realitzem amb l’objectiu de prevenir les malalties comunes i cròniques que més afecten la nostra societat.

Conscients, a més, de la creixent preocupació per portar una alimentació saludable, des de la nostra farmàcia a Terrassa també prestem als nostres clients un servei personalitzat de consell dietètic, amb assessorament sobre les mesures nutricionals que millor s’adapten a l’estil de vida de cada persona. No dubtis en consultar-nos.

 

Una farmàcia per a totes les teves necessitats

farmàcies TerrassaA Farmàcia Muchart oferim una atenció integral que va més enllà de la dispensació de medicaments. Posem al teu abast una àmplia oferta de serveis farmacèutics amb l’objectiu d’ajudar-te a estar i sentir-te bé. Promovem la salut a partir de la prevenció, el control i el seguiment.

 

EN QUÈ PODEM AJUDAR-TE? CONTACTA AMB NOSALTRES

Farmàcia a la carretera de Matadepera de Terrassa

FARMACIA MUCHART

  Ctra de Matadepera, 45,
Terrassa, 08225, (Barcelona)

  93 787 50 14